Lead Online Marketeer

Functieomschrijving

Hard gaan op z’n Haags. Als Peoplefinders zijn we goed in het vinden van de juiste mensen. Duh. Maar hoe vinden mensen het om bij ons te werken? We durven het nu al te zeggen: je gaat het leuk vinden.


Met ons team timmeren we flink aan de weg. Als strategische marketing en recruitmentspecialisten partneren we met tech-gedreven organisaties als Natuurhuisje.nl, Q42, LessonUp, kieskeurig.nl en de Consumentenbond. Je voelt echt de vibe van start- en scale-ups, maar laat ook bekende organisaties stappen naar de toekomst zetten. Net zo divers als de klanten zijn je collega’s. Je werkt met headhunters, designers, entrepreneurs, copywriters en online marketeers. Een nogal bijzondere mix die zorgt voor een unieke sfeer. Waar we op z’n Haags hard werken en hard lachen. Creatieve én commercieel slimme oplossingen bedenken. En professionaliteit net zo belangrijk vinden als plezier in je werk. Dus ben je net als ons van het authentieke en energieke soort? Werk je graag serieus, maar ben je ook serieus grappig? Happy reading!

Werkgevers zoals Eventbrite, Q42, Techleap en de Consumentenbond online in het zadel helpen - daar word je blij van! Bij ons zet jij campagnes op, begeleid jij een interne online marketeer, professionaliseer jij onze processen en help je bedrijven en collega's continu aan [nieuwe] inzichten. Je bent ervaren in het effectief bereiken van doelgroepen en experimenteert graag met nieuwe kanalen. Je bent een sparringspartner voor start- en scale-ups en collega's. Jij wheelt & dealt graag met veel vrijheid en doet wat je denkt dat nodig is om successen te boeken. Je voelt je lekker in een compact team met een heel hoog fun gehalte en een recht-voor-z'n-raap-aanpak :) 

Vereisten

+ Jij hebt dik veel ervaring in het opzetten van succesvolle social campagnes (B2C).
+ Je bent creatief, strategisch en kunt ons alles vertellen over targeting en the latest in online.

+ Je houdt van startups, ondernemende collega's en je bent als het erop aankomt [stront]eigenwijs ;)


Van ons. Voor jou:

+ Salaris €3.000 - €4.000.

+ Mooie klanten en veel afwisseling.

+ 25 + 1 vakantiedagen [no-one should work on their birthday]. 

+ Opleidingsbudget en certificeringen.

+ Werkweek vanaf 32 uur.

+ Daily lunch, snacks & candy. 

+ Office-massages.

+ Laptop en iPhone.

+ Toko Thursdays en Office beach days.

+ Ping-pong en Mariokart toernooitjes.


Ik wil meer weten.

Mooi. Bel of WhatsApp mij via 06-34897120 (Irene van Dullink). Je kunt mij ook mailen via irene@peoplefinders.nl. Let op: een cv of motivatie meesturen mag maar alleen een Linkedin-profiel is ook prima :)